Prelazak Modrića na Santiago Bernabeu je neminovnost

Španjolski sportski dnevnik drži da je Modrićev prelazak na Santiago Bernabeu neminovan iz više razloga, a da je samo pitanje vremena kada će se to dogoditi.

Čekanje Reala, koji je jasno dao do znanja da nema namjeru ponuditi više od 30 milijuna eura, ima smisla jer će u Tottenhamu s približavanjem kraja prijelaznog roka koji se zatvara 31. kolovoza postati sve nervozniji jer više nemaju naznaka da bi za hrvatskog veznjaka mogli dobiti još koju ponudu jer su ostali ineteresenti ili već kompletirali momčad, ili jednostavno nisu u mogućnosti ili ne žele ponuditi niti Realovih 30 milijuna eura.

Drugi razlog je taj što bi vraćanje Modrića u momčad nakon svega što se zbilo i izreklo ovog ljeta bilo potpuno kontraproduktivno za menadžera Andre Villas-Boasa, a portugalski strateg treba i čim prije novac od Modrićeva transfera kako bi krenuo u kupovinu alternativnog riješenja na toj vrlo osjetljivoj poziciji u sredini terena, tim prije što je ovog tjedna operiran i Scott Parker kojeg neće biti gotovo dva mjeseca.

Mourinho je odllučio: "Ili Modrić ili nitko!"

Marca piše da je trener Reala Jose Mourinho apsolutno "zagrizao" da dovede Modrića, no i on vodi računa o klupskim ineteresima i za sada ne postavlja ultimatum upravi da poveća ponudu. Uz sve navedeno, Marca konstatira da je izostanak aktivnosti na tržištu ovog ljeta od strane španjolskog prvaka jasan signal da je Mourinho odlučio "ili Modrić ili nitko".

AS donosi informaciju da je Tottenham već poslao ponudu za veznjaka Rennesa i francuske reprezentacije Yanna M'Villu. Kako se prva opcija kao zamjena za Modrića Portugalac Moutinho pokazao preskupim, plan B nakon prodaje Hrvata u nacrtima Villas-Boasa angažman je M'Ville.