FOTO  Predstavljamo: Saša Vazgeč – predpionir HNK Branitelj

HNK Branitelj

Pioniri i predpioniri Branitelja trenutno se nalaze na vodećoj poziciji u drugoj županijskoj ligi, a jedan od njihovih ponajboljih igrača je i Saša.

- Trenutno se nalazimo na vodećoj poziciji na tabeli i zadovoljan sam s rezultatima ove polusezone gdje smo ostvarili sedam pobjeda te po jednu nerješenu i poraz. Nadam se da ćemo do kraja sezone potvrditi prvo mjesto i izboriti povratak u prvu ligu - ističe mladi Saša.

Uz nastupe u predpionirskoj kategoriji, ekipa Branitelja 2005.godište nastupa i na DFA ligi gdje ostvaruju dobre rezultate, a on je jedan od vodećih strijelaca:

- Na DFA ligi nalazimo se na 4.mjestu i mislim da možemo svima konkurirati u playoffu i nadam se da ćemo izboriti završni turnir. Mislim da sam pružio dobre igre gdje sam postigao 20 golova.

Zadovoljan je onim što je do sada pokazao, ali vjeruje da svojim radom i zalaganjem na treninzima to može biti i mnogo bolje. Otkriva tko mu predstavlja podršku u nogometu, te svoje nogometne uzore:

- Moji nogometni uzori su Lionel Messi i Luka Modrić, smatram da imaju dobar pregled igre, precizna dodavanja i dobar šut i mislim da su najbolji igrači na svijetu. Što se tiče podrške najveća podrška su mi roditelji koji su tu uvijek uz mene, ali i stariji brat koji je igrao za Zrinjski i Branitelj i koji mi daje puno savjeta kako da igram.

Za kraj mladi nogometaš Branitelja ističe svoje nogometne želje:

- U budućnosti volio bi da svojim radom dobijem poziv u mlađe kategorije reprezentacije te da zaigram za Dinamo!

HERCEGOVINA.info