Predsjednik Reala otkrio što ga je oduševilo kod Kovačića

Mateo Kovačić, Luka Modrić, Real Madrid, Mateo Kovačić, Florentino Perez, Real Madrid, Mateo Kovačić

'Kada sam vidio Kovačića na pripremama u Kini rekao sam - ‘moramo ga dovesti'. Oduševio me svojim potezima, driblingom, dodavanjima i odlučnošću', izjavio je za Hinu predsjednik Real Madrida kod kojeg Hrvati imaju posebno mjesto u srcu.

'U momčadi imamo Luku Modrića, sada i Matea Kovačića, a i moj liječnik Niko Mihić je Hrvat. Gdje god da se okrenem vidim Hrvate, oni su uvijek uz mene', rekao je Perez.

Doktor Mihić je prije 12 godina iz Kanade stigao u španjolsku prijestolnicu, a radi u privatnoj bolnici Hospital Universitario Sanchirrano na sjeveru Madrida, udaljenoj nekoliko kilometara od poslovne četvrti Chamartin, gdje se nalazi Realov stadion i Perezova građevinska kompanija.

Florentino Pérez je predsjednik i vlasnik 12,5 postotnog udjela u najvećoj španjolskoj građevinskoj kompaniji Actividades de Construccion y Servicios (ACS) sa 210.345 zaposlenika u 40 zemalja svijeta. Kada je prije 15 godina sjeo u predsjedničku fotelju Real Madrida prometnuo se u kralja transfera koji svake godine priredi tulum u posljednjim sekundama prijelaznog roka. Čeka do zadnjeg trenutka, objavi senzacionalnu vijest koja baci u trans navijače i medije, a njega stavi pod svjetla reflektora.