Prazne blagajne u Maksimiru, a na jug stiže više 2.000 torcidaša

Prodaja ulaznica za derbi ne ide dobro. Takav je bar vizualni dojam. Danas smo krstarili ispod zapadne tribine, na prodajnim mjestima nije bio - nikoga!?

Recimo, u pola sata vidjeli smo jednog postarijeg gospodina koji je kupio ulaznicu. Naravno, ne treba značiti da se nisu kupovale prije ili nakon našeg boravka u Maksimiru, ali realno je teško očekivati da će tribine biti znatnije ispunjene, makar je činjenica da ih se najviše prodaje na dan utakmice. U klubu su nam kazali kao i uvijek, "ne znamo koliko je ulaznica prodano".

Koliko će biti Torcide u Maksimiru, hoće li navijači Bijelih doći u velikom broju? To smo pitanje postavili glasnogovorniku Torcide Damiru Gruiću koji nam je rekao da Klub navijača ne radi organizirani prijevoz na utakmicu.

- Već godinama nema organiziranoga prijevoza autobusima. Imamo saznanja da je ljudima komotnije ići manjim prijevoznim sredstvima. U stalnom smo kontaktu s našim članovima i mislim da će biti oko 2000 navijača, dosta će ih biti iz ostalih dijelova Hrvatske, ne samo iz Dalmacije. Ljudi su se zaželjeli Hajduka kad već ne možemo gledati domaće utakmice u Poljudu. Derbi je ipak derbi.

jutarnji.hr

21.11.2014 u 20:09
loading...