Poznati sportaši Brotnja pozivaju na futsal spektakl u Čitluku

MNK Brotnjo, Čitluk
Deset godina je prošlo od trenutka kada su na vrata sportskog saveza pokucali Mladen Bevanda i Franjo Sušac sa idejom o osnivanju malonogometnog kluba u Čitluku.

U kratkom vremenu klub je postao jedno od značajnijih imena u domaćem futsal prvenstvu. Nakon završenog jesenskog dijela prvenstva, čitlučani su i ove godine u vrhu, drže vrlo dobro treće mjesto. Povodom deset godina svoga kluba, u Čitluku za vikend organiziraju i prigodni slavljenički ali i humanitarni turnir na kojem će uz domaćina nastupiti i FC Split Tommy, Novo Vrijeme Apfel iz Makarske, te ekipa Porto Tolero iz Ploča.

Dio prihoda od ulaznica ide za humanitarnu udrugu "Marijine ruke" iz Međugorja. Ulaznice po cijeni od 5 KM jučer su puštene u prodaju, a mogu se nabaviti u novootvorenom čitlučkom The Basament Pubu.

Podršku MNK Brotnjo daju ovih dana i poznati sportaši ponikli u raznim sportskim kolektivima iz Brotnja. Tako su za sada Andrija Stipanović, Mateo Sušić i Marin Šego poslali fotografiju podrške s pozivom svima da za vikend budu u čitlučkoj dvorani na futsal spektaklu.

Uz već spomenutu trojicu vrhunskih sportaša, spomenimo kako su iz Brotnja svoj sportski put započela velika imena poput; Zorana Planinića, Marina Čilića, Ivana Dodiga, Ivice Zubca, Vladimira Vasilja i brojnih drugih, što sportski savez Brotnja čini jednim od najuspješnijih na ovim prostorima. Sigurno je kako će i oni ovih dana dati potporu MNK Brotnjo u organizaciji ovog hvalevrjednog događaja.

HIP.BA