Poznati polufinalisti Malonogometnog turnira Krehin Gradac

malonogometni turnir, Krehin Gradac, Krehin Gradac, malonogometni turnir, malonogometni turnir, Krehin Gradac, malonogometni turnir, Krehin Gradac, malonogometni turnir, Krehin Gradac, Krehin Gradac, malonogometni turnir, Krehin Gradac, malonogometni turnir, finale

U prvom susretu večeri sastale su se ekipe Karliko-Svadbeni salon AnaNeri 5:4. Puno iskusnija momcad Karliko uspjeva osigurati prolazak u polufinale golovima Mateja Čilić 3, Josip Pehar i Ante Galića po jedan, dok su za AnaNeri golove postigli Ivan Rozić 3 i Darko Ivanković 1. U drugom susretu ekipa Optike Bevanda porazila je ekipu motel Husić rezultatom 5:0. Golove su postigli Ivan Ivanković i Josip Bosković po dva  i jedan gol Emrah Sarić.

U trećem susretu gledali smo proslogodišnje pobjednike Trn Wwin/Dado transport koji rezultatom 5:2 savladavaju ekipu Odiseja 97/Stefan d.o.o.  Golove za Trn Wwin/Dado su postigli Ivan Ravić 4 i Marin Šunjić, dok su za Odiseju/Stefan pogodili Ante Čilić i Stanislav Vasilj. Vrijedno spomena je da je publika  mogla uživati u prelijepim potezima Hrvatskog reprezantativca futsala Josipa Sutona koji je nastupio za Trn Wwin/Dado transport.

U posljednjem susretu gledali smo ljepoticu večeri. Ždrijeb nam je donijeo susret izmedju AL Ćane Grude i Auto škola Start. AL Ćane uspjeva osigurati završnicu turnira pobjedom 7:5. Golove za AL Ćane su postigliVinko Palac 2, te po jedan gol Ante Paradžik, Ivan Biloš, Dario Alpeza i Ante Ćorluka. Za Start su pogodili Denis Mijatocić 2,S laven Novoselac, Emir Sipović i Tomislav Bevanda po jedan.

Turnir se nastavlja polufinalnim susretima u Srijedu 13.8.2014.susretima:

20:30 Trn Wwin/Dado transport - AL Ćane Grude

21:30 Revijalni susret

22:30 Optika Bevanda -Karliko

Finale je na rasporedu u Četvrtak 14.8.2014. Cijelo večernji program počinje u 20:00h. Prijenos Finala i Polufinala moći ce se gledati i na TV progamu HTV OSCAR C. Naravno tu je i bogata tombola, jela sa žara,  domaće vino i ostala pića.

U finalu glavna nagrada je veliko iznenađenje. I da spomenemo 2012-e godine glavna nagrada je bila SKUTER, 2013 godine AUTOMOBIL i 2014 VELIKO IZNENĐJENJE. Dođite i uvjerite se i naravno uživajte u futsalu.