Poznata sudbina Drage Ćosića?! Oglasio se i DORH

Drago Ćosić, Drago Ćosić, Drago Ćosić
24sata pišu da će Ćosić nakon skandala s ulaznicama za finale SP-a otići uz sporazumni raskid ugovora, odnosno uz otpremninu.

- Ćosića se ne sumnjiči ni za što. Nema elemenata ni za jedno kazneno djelo - rekao je Ćosićev odvjetnik Mate Matić i dodao::

- S obzirom na svoj status i činjenicu da je u toj kući odradio 37 godina te postao jako prepoznatljivo lice, nada se da će to uspjeti riješiti sa što manje medijske pompe .

O svemu se oglasio i DORH koji u priopćenju navodi:

"Povodom više zaprimljenih upita novinara, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odgovara priopćenjem odnosno informacijom da provodi izvide povodom zaprimljene prijave o sumnji na počinjenje kaznenog djela pronevjere iz članka 233. Kaznenog zakona, a vezano uz sumnju na preprodaju ulaznica za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. dodijeljenih Hrvatskoj radioteleviziji. (11. 9. 2018.). Državno odvjetništvo će po prikupljanju i utvrđivanju svih relevantnih činjenica donijeti odluku o daljnjem postupanju u navedenom kaznenom predmetu, pri čemu dodajemo da je postupanje tijekom izvida tajno sukladno odredbama Zakona o kaznenom postupku."