Pozitivna atmosfera u Zrinjskom; Stojkić: Sretni odemo s treninga

press zrinjski

... prvaka je onaj sa Željezničarom koji se igra u subotu u 16.30 sati na stadionu pod Bijelim brijegom, piše portal Pogled.ba.

Bit će to debi na klupi Zrinjskog trenera Vinka Marinovića.

„Imamo imperativ da ostvarimo pobjedu protiv Željezničara, jer smo na domaćem terenu prosuli dosta bodova. Kolega Odović je sa Željezničarom napravio dosta dobar posao u tri kola nastavka prvenstva, radi se o jednoj ekipi koja ima kompaktnost, igra disciplinirano, te moramo dati svoj maksimum kako bi ostvarili pobjedu", rekao je na konferenciji za novinare trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Novi trener je u Zrinjski stigao prije osam dana koje je iskoristio za upoznavanje s momčadi.

„U ekipi ima dosta igrača slične kvalitete, i sada treba doći do momčadi koja će najbolje funkcionirati na terenu. Krenut ćemo u subotu s jednom i vidjet ćemo kako će to djelovati. Pred nama je 9 utakmica u mjesec dana i svi igrači s klupe moraju biti spremni uskočiti u početni sastav kada to bude potrebno. Nismo još odredili sastav za utakmicu sa Željezničarom, ali sigurno da neće biti nekih velikih promjena. Mislim da imamo dobre igrače kojima je samo potrebna jedna pobjeda kao impuls i to će onda biti sve bolje i bolje", poručio je Marinović.

Kapetan Pero Stojkić novinarima je prenio dojmove iz svlačionice Zrinjskog.

„Ozračje u ekipi je vrlo dobro i s nestrpljenjem očekujemo utakmicu. Igramo na domaćem terenu i uz maksimalan angažman svih igrača pobjeda neće doći u pitanje", istaknuo je Stojkić.

Da su igrači dobro prihvatili novog trenera pokazuju i slijedeće riječi lijevog bočnog Zrinjskog: „Sviđa nam se njegov način rada, sve se radi s loptom. Puno nam je zanimljivije odraditi kondicijski trening s loptom, i sretni odemo s treninga".

Ni trener Vinko Marinović nije štedio na komplimentima prema svom novom klubu.

„Ja sam o Zrinjskom uvijek imao veliko mišljenje i prije. Zrinjski je jedan veoma organiziran klub u kojem imate uvjete za rad, ja i igrači to moramo cijeniti i materijalizirati", riječi su trenera Marinovića.