Potvrđen preokret vezan za Mandžin odlazak

Mario Mandžukić, Juventus, Mario Mandžukić, Juventus

Iako se spominjala mogućnost odlaska u Al-Gharafu kod trenera Slaviše Jokanovića, čini se kako se radi o Al-Duhailu, klubu iz Dohe koji je prošle sezone završio na drugom mjestu u katarskom prvenstvu 
Juventus je od 15 sati igrao utakmicu protiv Fiorentine, a u zapisniku nije bilo Maria Mandžukića koji je, čini se, odbrojao svoje dane u Torinu.  

Posljednjih se dana spominju razne destinacije, a jasno je bilo kako hrvatski bivši reprezentativac neće otići u nekog europskog velikana zbog završenog prijelaznog roka.

Direktor Juventusa Pablo Paratici je za Sky Sport potvrdio takve navode. 

"Dolaze ponude s tržišta. Mario je bio jako važan igrač za nas proteklih godina, dokazao se na svakom nivou. No postoji mogućnost da ode i, u dogovoru s njim, njegovim menadžerom i trenerom, odlučili smo kako je najbolje da ne ide na ovaj put", kazao je Paretici koji je odgovorio na novinarsko pitanje i gdje bi Mandžo trebao ići.  

Kao najizglednija opcija spominjao se MLS i Los Angeles Galaxy.

Ipak, Paretici je iznenadio mnoge i dao drugi odgovor. Radi se o odlasku u - Katar!

Iako se spominjala mogućnost odlaska u Al-Gharafu kod trenera Slaviše Jokanovića, čini se kako se radi o Al-Duhailu, klubu iz Dohe koji je prošle sezone završio na drugom mjestu u katarskom prvenstvu. Tamo igra i bivši Mandžin suigrač, Marokanac Medhi Benatia.