Ponovno dovodi Modrića? S ovim pojačanjima Mourinho planira osvojiti Premier ligu

Manchester United, Jose Mourinho, Luka Modrić
...a britanski mediji već slažu popis Mourinhovih pojačanja, piše Index.hr.

Izvjesno je da će biti odlazaka s Old Trafforda, ali se očekuje i dolazak velikih imena budući da bi Mourinho, poput svog prethodnika Louisa van Gaala, trebao imati na raspolaganju 200-tinjak milijuna eura za nove igrače s kojima planira napasti vrh Premierlige.

Dvije stare želje za jaču obranu

Portugalski trener, koji je bez posla od kraja prošle godine kada je dobio otkaz u Chelseaju, u obrani ima dvije velike želje - Raphaela Varanea i Johna Stonesa.

Varanea odlično poznaje budući da ga je trenirao u Realu, a oduševljen njim pokušao ga je dovesti i u Chelsea 2014. godine. I Stonesa je pokušao dovesti na Stamford Bridge, ali je 21-godišnji branič odlučio ostati u Evertonu.

Treća opcija za novu Unitedovu obranu je Aymeric Laporte, 21-godišnjak iz Bilbaa, koji ima istog agenta kao Jose Mourinho - Jorgea Mendesa.

Modrić ili Pogba?

Jedna od Mourinhovih želja, prema Manchester Evening Newsu, je i Luka Modrić, kojeg je Portugalac 2012. iz Tottenhama doveo u Real. Tada se za njega borio s Manchester Unitedom, a sada bi obojica mogla na Old Trafford.

"Iako ima 30 godina, Modrić je i u polufinalu Lige prvaka pokazao da je jedan od najboljih veznjaka svijeta. Ugovor s Realom ima još četiri godine, ali nije pravi Galactico poput Ronalda, Balea ili Jamesa. Paul Scholes ga vidi kao idealnog nogometaša za United", pišu Englezi.

Paula Pogbu je iz Manchester Uniteda pustio Sir Alex Ferguson, a Mourinho ga sada želi vratiti i morat će za njega Juventusu platiti pravo bogatstvo. Unatoč Mourinhovom interesu, engleski mediji su uvjereni da su Pogbin prvi izbor City i Pep Guardiola.

Iz Chelseaja dovodi Williana?

Ako ne uspije dovesti Pogbu ili Modrića, Mourinho bi se okrenuo Sportingu gdje blista Joao Mario, 23-godišnji portugalski reprezentativac. Kao jedan od igrača s kojim bi ponovno volio surađivati spominje se i Willian iz Chelseaja.

Tko će sa Zlatanom u napad?

Napadačke želje, uz Zlatana Ibrahimovića čiji je transfer izvjestan, su Antoine Griezmann iz Atletica, Karim Benzema iz Reala ili Harry Kane iz Tottenhama. Mourinho u momčadi želi imati barem dvojicu vrhunskih napadača i dok Zlatana može dovesti besplatno, ostala trojica vrijede desetina milijuna eura. /HMS/