Polufinale Kupa BiH: Široki protiv TOŠK-a iz Tešnja, Sarajevo protiv Sloge GC

Škripari na utakmici
U prostorijama NSBiH u Sarajevu u utorak se održalo izvlačenje parova polufinale Kupa Bosne i Hercegovine, pa je tako ždrijebom odlučeno da Široki Brijeg dočeka TOŠK, a Sarajevo Slogu iz Gornjeg Crnjelova.
U polufinale Kupa za seniore su se plasirali: FK Sarajevo (Sarajevo), OFK Sloga (Gornje Crnjelovo), NK Široki Brijeg (Široki Brijeg), NK TOŠK (Tešanj). Ždrijeb je spojio prva dva i druga dva navedena kluba. Prve utakmice će se igrati na Pecari, odnosno na stadionu Sloge u Gornjem Crnjelovu 3. travnja, a uzvrati su tjedan dana kasnije.

Održan je ždrijeb i za juniore, ali i za fustsal i nogometašice.


Sudionici polufinala Kupa za juniore: FK Borac (Banja Luka), FK Sarajevo (Sarajevo), FK Sloboda (Tuzla), HŠK Zrinjski (Mostar). Ždrijeb je odlučio da prvi par bude FK Borac - FK Sloboda, a drugi FK Sarajevo - HŠK Zrinjski. I ove utakmice se igraju 3. i 10. travnja.

Ždrijebom je također određeno da će HKC Zrinjski će biti domaćin protiv MNK Kaskada u prvom susretu u finalu Kupa BiH u futsalu koji će se igrati 27. ožujka.

U četvrtfinalu Kupa BiH za nogometašice igrat će ŽOFK Gradina - ŽF/NK Emina, ŽFK Banja Luka - SFK 2000 Sarajevo, ŽFK Alfa Modriča - ŽFK Radnik, ŽFK Lokomotiva - ŽNK Iskra. Ove utakmice se igraju 27. ožujka.

(www.jabuka.tv)