FOTO/VIDEO  Poljud gori: Igrači stigli na stadion i dočekani su kao heroji

doček, NK Hajduk, Poljud, Split, navijači, zabrana, Torcida, Vatreni, HNS, Torcida, navijači, navijači hajduka, Torcida, prosvjed, ostavke
Čekajući igrače, pripadnici Torcide zapalili su baklje uz pokliče "Ovo je Hajduk" i "Hajduk živi vječno", a uputili su i niz psovki na račun predsjednika HNS-a Davora Šukera i čelnika Dinama Zdravka Mamića. Navijači Hajduka su na društvenim mrežama i raznim portalima većinom pozdravili odluku klupskog vodstva o neodigravanju utakmice, te pozivali na okupljanje na Poljudu.

Podsjetimo, nogometaši splitske momčadi solidarizirali su se sa svojim navijačima, od kojih je većina odbila ući na južnu tribinu maksimirskog stadiona, nakon što je pripadnicima Torcide, koji se nalaze na tzv. "crnoj listi", zabranjen ulaz na stadion. Dio Hajdukovih navijača policija je zadržala kod nedovršene sveučilišne bolnice i uopće nisu stigli do Maksimira.

Hajdukovi igrači su oko 16 sati autobusom krenuli prema Splitu, a za vrijeme njihova puta pripadnici Torcide pozivali sve Hajdukove navijače na doček "njihovim junacima", koji je upriličen na Poljudu.

Slobodnadalmacija