Policija u HNŽ-u na visini zadatka: Utakmica Zrinjskog i Legije prošla bez ikakvih problema

Zrinjski-Legia
...između HŠK Zrinjski i Legia Varšava , koja je prema svim sigurnosnim procjenama ocjenjena kao utakmica visokog rizika. Utakmica je odigrana na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru koju je pratilo oko 8.000 gledatelja od čega oko 400 gostujućih navijača.

Policijske snage ovog ministarstva su na vrlo profesionalan i odgovoran način izvršili osiguranje njihovog dolaska, boravka kao i sigurnog odlaska sa stadiona kao i pratnju i osiguranje samih igrača i uprave kluba Legia iz Varšave.

Sa zadovoljstvom možemo reći kako je sve prošlo bez i najmanjeg incidenta nakon čega je ovo ministarstvo primilo brojne pohvale, prije svega od Uprave kluba HŠK Zrinjski za profesionalno odrađen posao kao i od samog delegata utakmice .

Same pohvale za organizaciju i sigurnost stigle su i od strane Poljaka, a sve je poprilično medijski popraćeno i kroz poljska sredstva informiranja.

Ministar unutarnjih poslova HNŽ gosp. Slađan Bevanda ovom prigodom se želi zahvaliti svim djelatnicima ministarstva kao i svim drugim policijskim službenicima iz drugih županijskih ministarstava koji su svojom nazočnošću i zalaganjem doprinjeli da ovaj vrlo zahtjevan zadatak bude izvršen na vrlo visokoj sigurnosnoj razini - priopćeno je iz MUP-a HNŽ.