FOTO  Polaznici i treneri nogometne škole HŠK Zrinjski na manifestaciji Mostar Run Weekend

Stadion HŠK Zrinjski

Kao što vam je već poznato danas je u Mostaru započeo vikend trčanja, a na ovoj velikoj manifestaciji sudjelovali su polaznici i treneri nogometne škole HŠK „Zrinjski" Mostar.
Trener štiglića nogometne škole HŠK „Zrinjski" Mostar Ivan Dominković sudjelovao je na glavnoj utrci današnjeg dana 3. Mostarskom polumaratonu.

Na utrci građana u ime nogometne škole HŠK „Zrinjski" Mostar sudjelovali su naši polaznici Ivan Vrankić, Damjan Jurić, Ivan Dolić, Rino-Petar Beganović zajedno s trenerom u nogometnoj školi HŠK „Zrinjski" Mostar Marinom Jovanovićem.
Sudjelovanjem na ovoj utrci nogometna škola HŠK „Zrinjski" zajedno sa svojim članovima i organizatorima ove manifestacije željela je istaknuti važnost tjelesnog vježbanja u borbi protiv dijabetesa, a i svojim sudjelovanjem podržati rad udruge dijabetičara HNŽ „Insula".

Najmlađi polaznici nogometne škole HŠK „Zrinjski" Mostar sudjelovali su na „Meggle Max Junior utrci za djecu" s ciljem razvijanja pozitivnih navika za tjelesnim vježbanjem kod djece.

Nogometna Škola HŠK „Zrinjski" Mostar želi pohvaliti organizaciju Mostar Run Weekend-a i želju organizatora da podigne svijest o važnosti tjelesnog vježbanja što po broju sudionika na ovoj manifestaciji svakako su uspjeli.