Pokreće se istraga protiv Barce! Da li je vama ovo sumnjivo?

barca

Sada je pod povećalo došla Barcelona. I to ne prvi puta, prenosi gol.dnevnik.hr.

Udruženje profesionalnih klubova (LFP) odlučila je pokrenuti istragu oko utakmice posljednjeg kola između Barcelone i Deportiva, piše El Mundo Deportivo, najčitaniji katalonski sportski dnevnik. Barcelona je prije posljednjeg kola osigurala naslov prvaka, a na dnu je bila prava ludnica u borbi za ostanak.

Ukratko, Deportivu je trebao bod kako bi ostao u ligi. Završilo je neriješeno. Barcelona je povela 2:0, Deportivo je uspio izjednačiti na 2:2. Na kraju balade ispao je maleni Eibar, koji je u krugu s Deportivom i Grandom imao najlošiji međusobni omjer. Bodovno su bili izjednačeni, svaki klub završio je sezonu s 35 bodova.

"Nevjerovatno je da je Deportivo remizirao s Barcom. To boli", izjavio je kapetan Eibara Jon Errasti. Na utakmici su se događale čudne stvari. Kamere su ulovile igrače Barcelone i Deportiva u nekoliko situacija kako razgovaraju međusobno prekrivenih usta ili navučenih majica preko glave, kao što je napravio Perez kada je prišao Messiju.

Međutim, sve to nije nikakav dokaz, mogli su razgovarati o bilo čemu. I sve bi ostalo na tomu da igrač Deportiva Albert Lopo, koji je snimljen kako se na travnjaku nešto domunđava s Xavijem te s još nekim igračim Barce, pred kamerama nije izjavio: "Rekao sam igračima Barcelone da malo olabave, neriješeno svima odgovara."

El Mundo Deportivo donosi izjavu neimenovanog izvora iz LFP-a: "Stvarno je ludo što smo morali gledati. Kako god, Lopova izjava mora se istražiti." Je li na pomolu nova afera?