FOTO/VIDEO  Pogledajte utakmice najmlađih Plemića na završnici prvog turnira Mladi most 2018.

HŠK Zrinjski prvaci mali 2009

... mostarskom Kantarevcu.

Plemići su nakon što su u skupini ubjedljivo slavili protiv malih nogometaša Blagaja i Lokomotive u nedjelju nastupali u samoj završnici turnira, a na našem portalu pogledajte najzanimljivije trenutke na tri utakmice koje su Plemići odigrali u borbi do finala.

U četvrtfinalu Plemići su bili bolji od svojih vršnjaka iz nevesenjskog Veleža 3:0, a strijelci su bili: Domagoj Matić 2 gola i jedan gol Josipa Buhovca.

U polufinalu HŠK Zrinjski je slavio protiv mostarske Škole nogometa Fortuna 4:1, a strijelci za Plemiće su bili: Domagoj Matić, Josip Buhovac, Sandro Zovko i Marko Drežnjak.

U finalu ovog prvog nogometnog turnira Mali most susrele su se ekipe HŠK Zrinjski i Mostar SG. U izuzetno zanimljivoj utakmici regularni tok je završio 2:2, a nakon izvođenja jedanaesteraca više razloga za slavlje imala je ekipa HŠK Zrinjski. Golove u regularnom toku utakmice postigli su: Domagoj Matić i Zlatko Ivanković.

HŠK Zrinjski: Luka Ćosić, Ivan Miletić, Zlatko Ivanković, Lovro Škrobo, Domagoj Matić, Josip Buhovac, Sandro Zovko, Roko Krešić, David Džidić, Marko Drežnjak, Vito Avmedovski i Luka Kudić. Trener: Dragan Vrdoljak.

Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Josip Buhovac (HŠK Zrinjski) sa 6 golova, dok je najbolji igrač Domagoj Matić (HŠK Zrinjski).

Tijekom sutrašnjeg dana na našem portalu pogledajte svečanu ceremoniju zatvaranja prvog nogometnog turnira Mali most.

HERCEGOVINA.info