VIDEO  Pogledajte potez zbog kojeg je zagrebački velemajstor dobio ovacije u Splitu!

niko kranjčar

Dolazak Nike Kranjčara i Ivana Klasnića prije svih oduševio je publiku, digli su se na noge i dugo ih otpozdravljali. Naročito Niki, davnašnjem splitskom ljubimcu otkako je 2005., prije 14 zima iz Dinama došao u Hajduk, piše sportske.jutarnji.hr.

Zanimljivo je da su i Kranjčar i Klasnić ispali u polufinalu, ali kako da robuješ imaginarnim pravilima, kad si takve veličine dozvao, a oni rado došli. Pa su svaki pojačali nove momčadi u finalu, po odluci organizatora.

I bio je to pun pogodak. Niko je oduševljavao potezima, a jedan takav postao je hit na društvenim mrežama. Kranjčar je u jednoj akciji majstorski izmiješao obranu protivničke momčadi, i šteta je samo što lob koji je uputio nakon 'rošade' nije završio u meži. No svejedno je njegov potez nagrađen ovacijama u dvorani, a na kraju i završio na društvenim mrežama i YouTubeu.

"Uvijek je postojao poseban feeling i uzajamna veza između mene i ljudi iz Splita i Dalmacije koji su me fino primili kad sam dolazio u Hajduk iz Dinama. Pružili su mi luku mira, kad mi je bilo najteže. Najvažnije je pomoći ljudima kojima je to potrebno. Rekao sam vam prije par dana, pozvao me Mornar i dolazim... Uživao sam", rekao je Kranjčar nakon utakmice.