Pogledajte nastupe malih nogometaša HŠK Zrinjski na prvom Stolac Cupu 2019.

27.05.2019
1/10

Mali nogometaši HŠK Zrinjski, rođeni 2009. godine i mlađi u nedjelju su nastupili na prvom nogometnom turniru Stolac Cup 2019.

Za HŠK Zrinjski na ovom turniru su nastupili: Luka Ćosić, Roko Krešić, Lovro Škrobo, Sandro Zovko, Domagoj Matić, Josip Buhovac, Robert Tomić, Leon Špec, Vito Avmedovski, Marko Drežnjak, Ivano Vasilj, Ivan Miletić, Luka Kudić i Petar Bošnjak. Sa klupe male Plemiće vodio je trener Marin Jovanović, a med. osoblje Plemića je Sandro Avmedovski.

Prvu utakmicu na turniru mali Plemići su odigrali protiv vršnjaka iz Trebinja, točnije ekipe ŠF Leostars. U odličnoj nogometnoj predstavi na terenu su se bolje snašli mali nogometaši Leostarsa i slavili pobjedu od 4:2.

Nakon Leostarsa, Zrinjski je odigrao utakmicu protiv vršnjaka iz Ljubuškog. Prisutni gledatelji mogli su vidjeti osam pogodaka koji su svi završili u mreži ekipe iz Ljubuškog. Konačni rezultat ove utakmice glasio 8:0 za Zrinjski.

Kao i protiv Ljubuškog mali Plemići su se "raspucali" i protiv vršnjaka iz Inter Campus Dubrave. Rezultat je glasio kao i u prethodnom meču 8:0 za Zrinjski.

Kao drugoplasirana ekipa u skupini D, Plemići su se plasirali u četvrtfinale gdje su utakmicu odigrali protiv vršnjaka iz FK Leotar Trebinje.

U regularnom dijelu utakmice prisutni gledatelji nisu vidjeli pogotke pa je pobjednik odlučen na jedanaesterce. Izvodila su se tri udarca. Zrinjski je imao jedan promašaj, dok su mali igrači iz Trebinja uspjeli pogoditi mrežu sva tri puta i plasirati se u daljnje natjecanje.

Na kraju Leotar je osvojio ovaj prvi turnir u Stocu, jer je nakon Plemića, također na jedanaesterce bio bolji od ekipe ŠN Limači Čapljine. U finalu Leotar je svladao i ekipu ŠN AS Međugorje.


loading...