Pogledajte najtužniju fotografiju Ivana Rakitića

Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, FIFPro, Ivan Rakitić, rodrigo bantacur, barcelona, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, Ivan Dodig, Ivan Rakitić, Ivan Rakitić, barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, barcelona, FC Barcelona

Barcelona je sinoć u 6. kolu španjolskog nogometnog prvenstva na Camp Nou svladala Villarreal s 2:1. Treću ovosezonsku pobjedu branitelju naslova španjolskog prvaka donijeli su Francuz Antoine Griezmann i Brazilac Arthur.

Griezmann je u 6. minuti postigao pogodak glavom na ubačaj Lea Messija, koji je odigrao samo prvo poluvrijeme. U 15. minuti je Arthur snažnim udarcem s više od 25 metara pogodio desni gornji kut gostujućih vrata za 2:0. A Ivan Rakitić kod Barcelone nije bio na klupi. Nije u milosti trenera Ernesta Valverdea koji ga je izostavio iz momčadi.

Ivan Rakitić

– Stvar je u tome što imam mnogo igrača na sredini terena. Velika je konkurencija – objasnio je Valverde situaciju s Rakitićem. A kamere su sinoć tijekom utakmice uhvatile Rakitića kako s tribina Camp Noua tužno gleda prema suigračima na terenu...

Podsjećamo, mediji su ovoga ljeta pisali da je Rakitić blizu odlaska iz Barcelone jer je pao u drugi plan. Zbog mogućeg transfera nije, kako je objasnio Zlatko Dalić, igrao za Hrvatsku protiv Slovačke i Azerbajdžana, ali je na kraju ipak ostao na Camp Nou.

No čini se da ga sada čeka mnogo manja minutaža nego proteklih sezona kada je bio jedan od igrača s najviše utakmica.

Večernji list