Počele prijave za tradicionalni 24. Božićni malonogometni turnir u Mostaru

hvidra mostar, Hvidra turnir
...Hvidrinog turnira i predstavnika deset osnovnih škola, koji nastavu pohađaju po hrvatskom planu i programu.

Predsjednik HVIDR-e Grada Mostara i Organizacijskog odbora turnira Miro Šunjić upoznao je nazočne s novim projektom malonogometnim turnirom osnovnih škola koji će se od ove godine održati istodobno sa seniorskim.

U suradnji s ravnateljima škola od ove godine smo na tradicionalnom,24-om,po redu Božićnom turniru uključili mladež Grada Mostara. Donirali smo 100 komada majica (dresova) u različitim bojama za svaku školu po 10 majica na kojima će biti otisnut naslov škole za koju nastupaju.Upriličeno je žrijebanje u dvija skupine A i B.

A skupina B skupina

1. OŠ.IVANA GUNDULIĆA              1.OŠ.A.B.ŠIMIĆ

2. OŠ.S.S.KRANJČEVIĆA                2.TREĆA OSNOVNA ŠKOLA

3. OŠ.CIM                                    3.OŠ.PETAR BAKULA

4. OŠ.ILIĆI                                  4.OŠ.MARIN DRŽIĆ

5. OŠ KRUŠEVO                           5.OŠ.BARTOL KAŠIĆ

Sustav natjecanja osmišljen je na način da svaka nogometna momčad igra sa svakim iz skupine.

Dakle, zajamčene su svim momčadima po četiri utakmice na turniru. Prvoplasirane momčadi iz skupina idu izravno u završnicu,dok se drugoplasirani i trećeplasirani po skupinama križaju.

Voditelji momčadi na rasplolaganju imaju po deset igrača, a utakmice se igraju 2 x 15 minuta u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu.

O nadnevku i satnici će biti pravodobno obaviješteni. Organizator će se pobrinuti da se najbolje momčadi i pojedinci prigodno nagrade.

Seniorski dio turnira takođe otpočinje u ponedjeljak 12. studenoga 2018. godine u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu. Žrijebanje je zakazano za petak,9. studenoga 2018.s početkom u 18.00 sati u prostorijama udruge HVIDR-a Grada Mostara, Ulica Kralja Tomislava 29. Prijave za turnir su u tijeku, a zainteresirani se mogu prijaviti uz uplatu od 200 KM na telefone; 036 321 097, 063 409 323, 063 312 720.