Plemići nemaju prostora za kalkulacije, protiv Krupe im je potrebna pobjeda

sliskovic

Detalj je to na koji moraju obratiti pozornost sve momčadi koje igraju na tom terenu. Bez obzira na teren, Zrinjskom na ovom susretu igra samo pobjeda.

Pritisak 

Kao i pred svaku utakmicu, naš plan je ići na pobjedu. Naravno, respektiramo protivnika, ali u ovom trenutku naš cilj je iz Krupe se vratiti s 3 boda. Tako ćemo pripremiti igru. Jamak se oporavio, tu imamo jednu prednost u veznom redu i veći izbor igrača. Nažalost, Peko neće moći nastupiti, Stojkić je već neko vrijeme izvan stroja. Ipak, stoti put ponavljam, momčad koja istrči dat će svoj maksimum i ja vjerujem kako ćemo se iz Krupe vratiti zadovoljni, kazao je u najavi spomenute utakmice trener plemića Blaž Baka Slišković koji se brzo nadovezao kazavši kako je pritisak za njega i njegovu momčad uobičajena pojava:

- Pritisak je od trenutka kada sam preuzeo Zrinjski u cilju da obranimo naslov prvaka. Do sada to ide relativno po planu, naravno da nismo zadovoljni bodovnim učinkom jer ipak mislim kako smo u nekim utakmicama mogli bodovno puno više, da smo to zaslužili. Razmišljam od utakmice do utakmice, prvo da apsolviramo ovu utakmicu u Krupi pa ćemo razmišljati o sljedećoj, odnosno o Željezničaru, dodao je Baka. Teško je pogoditi Bakinih početnih 11 za ovaj susret, ali mi ćemo nominirati postavu: Pirić, Barić, Jakovljević, Katanec, Lučić, Petrak, Tomić, Jamak, Bilbija, Jović i Mešanović.

Umjetna trava

Zrinjski ima pomoćni teren s umjetnom travom, u toj momčadi sigurno imaju dojam kako je igrati na takvoj podlozi koja praktično usporava loptu i igru. - Znamo kako je teren na stadionu Krupe neugodan i težak. Podloga je kakva njima takva i nama te tu ne vidim neku prednost domaćina. Bit je da u susret uđemo kako smo planirali i ponovimo igru, želju koju smo pokazali u prvoj utakmici kada smo pobijedili 4:0. Ako to napravimo, ne vjerujem da će rezultat izostati, zaključio je Baka

vecernji.ba