Plemić Anes Mašić junak Goška: Ovo je stvarno nešto veliko za mene

HŠK Zrinjski, juniori HŠK Zrinjski, FK Velež, Anes Mašić, Stadion HŠK Zrinjski, juniori HŠK Zrinjski, Anes Mašić, HŠK Zrinjski, NK GOŠK, Anes Mašić, Stadion HŠK Zrinjski, NK GOŠK

Anas Mašić skrenuo je pozornost na sebe igrama za juniore Zrinjskog. Dobre igre donijele su mu ugovor s Plemićima, a s obzirom na njegovu mladost poslan je na posudbu u Gošk. Svoj debi u dresu Goška krunisao je s dva pogotka za pobjedu gabeljana u utakmici protiv Slavena.

Za početak čestitke na odličnoj partiji i dva pogotka!

"Hvala Vam puno na čestitkama".

Kakvi su osjećaji biti dvostruki strijelac za pobjedu svoje momčadi?

"Nešto što vam ne mogu riječima opisati, te emocije, radost suigrača, stručnog stožera i publike, to je stvarno nešto veliko za mene".

Epitet igrača utakmice je veći kada se zna da je jučerašnja utakmica bila tvoj debi i da si ušao s klupe?

"Da kako ste rekli to je bio moj debi za GOŠK i mogu biti prezadovoljan kako sam odigrao, ušao sam s klupe i riješio utakmicu u našu korist, ali to je već iza nas od sutra se okrećemo utakmici sa Travnikom koju smo okarakterizirali kao jako važnu utakmicu".

Gošk je uoči sezone najavio povratak u PL BIH. Mogu li se te ambicije ostvariti?

"Naravno ambicije su da se vratimo u PL BIH, ali nismo opterećeni toliko. Idemo iz utakmice u utakmicu davati svoj maksimum na terenu i mislim da neće biti sporan povratak GOŠK-a gdje im je i mjesto, a to je PL BIH".


Koliko tebi kao mladom igraču znači ova posudba u Gošk iz Zrinjskog?

"Prije posudbe sam razgovarao sa šefom Vukasom, Makom Ivankovićem, kao i naravno sa svojim menadžerom Robertom Muselimovićem i odlučio da je to najbolja stvar za mene s tim da sam još mlad i da trebam ici na "kaljenje". Sigurno da će mi dobro doći ova posudba da steknem još iskustva s prvom momčadi".


Kada smo kod Zrinjskog planiraš li se skoro vratiti među Plemiće?

"To odlučuje šef sa svojim pomoćnicima, moje je da radim, da pružam što bolje partije iz utakmice u utakmicu i nadam se da ću tako biti vraćen u Zrinjski".

Pratili smo tvoje igre u mlađim kategorijama Zrinjskog i jasno nam je da nema puno tako kvalitetnih napadača. S obzirom na tu činjenicu očekuješ li poziv u mladu reprezentaciju?

"Zaigrati za svoju reprezentaciju je san svakom igrača pa tako i meni. Mislim da ću svojom igrom i golovima skrenuti pažnju na sebe izborniku mlade reprezentacije Vinku Marinoviću".

Također znamo da su na sve utakmice u Mostar dolazili članovi tvoje obitelji. Koliko ti znači njihova potpora?

"Veoma mi znači njihova potpora, jer osim domaće ili gostujuće publike koje dođu gledati utakmicu znaš da imaš nekog svog na tribinama to je stvarno prelijepo".

Za kraj imaš li neku poruku našim čitateljima?

"Pozdravljam sve čitatelje i pozivam ih da prate Gošk i naravno Zrinjski. a Ja gdje god igrao dati ću sve od sebe da opradam povjerenje".


HERCEGOVINA.info