PL BiH: Zrinjski u Banja Luci, Široki na Grbavici

FK Željezničar - HŠK Zrinjski

Ovog vikenda nastavlja se nikada zanimljivija BHT Premijer liga Bosne i Hercegovine.


Raspored 17. kola BHT Premijer lige BiH:

Subota:
13,00 sati
FK Mladost – FK Radnik
FK Velež – FK Sarajevo MOJA TV
FK Tuzla City – NK Čelik ArenaSport
FK Zvijezda 09 – FK Sloboda
16,00 FK Borac – HŠK Zrinjski BHT 1

Nedjelja:
16,00 sati FK Željezničar – NK Široki Brijeg MOJA TV


FK Mladost – FK Radnik


Mladost je pri dnu ljestvice i svaka sljedeća utakmica im je kvalifikacijska. Ako se misle i iduće sezone natjecati u PL BiH nogometaši Mladosti moraju početi pobjeđivati. S druge strane Radnik je ozbiljna momčad koja ove sezone igra sjajno, tako da nas očekuje jedan neizvjestan susret.

FK Velež – FK Sarajevo

Velež dočekuje Sarajevo kome su bodovi potrebni za ostanak na vrhu. Gosti se neće braniti u Mostaru, ali i domaći imaju svoju računicu u kojoj su im bodovi potrebni za miran zimski san.

FK Tuzla City – NK Čelik

Tuzla City dočekuje Čelik koji se u velikim problemima nakon što su mu oduzeta tri boda. Kvaliteta je na strani domaćih i za očekivati je pobjedu momčadi iz Siminog Hana, premda je i Čelik u stanju iznenaditi.

FK Zvijezda 09 – FK Sloboda


Zvijezda je na dnu ljestvice. Jednom nogom su već ispali i mnogi su je otpisali. Ipak prerano je za otpis, a to su na svojoj koži osjetili igrači Zrinjskog. Sloboda s druge strane igra po sustavu toplo-hladno, pa će ovo ipak biti jedan tvrd meč.

FK Borac – HŠK Zrinjski

Za meč u Banja Luci može se reći da je derbi kola. Borac će učiniti sve da upiše nove domaće bodove, ali i Zrinjski s novim trenerom na klupi očekuje puni plijen. Utakmica je to sigurno u kojoj možemo očekivati dobar i napadački nogomet.


FK Željezničar – NK Široki Brijeg

Željezničar na Grbavici u svojstvu favorita dočekuje momčad Širokog Brijega. Gosti se neće predati i iako nisu favoriti oni mogu svakoga pobijediti, tako da domaćina ne čeka nimalo lak posao.