PL BiH: Zrinjski još jednom razočarao, Široki sjajan protiv Zvijezde

Stadion HŠK Zrinjski, FK Mladost, pl bih, pl bih

Vikend za nama odigrane su utakmice 18. kola PL BiH.

Radnik -Velež 0:1
Sarajevo -Željezničar 1:3
Široki Brijeg -Zvijezda 09 4:0
Sloboda-Tuzla City 1:1
Čelik -Borac 1;2
Zrinjski-Mladost 1:1

Radnik -Velež 0:1

Radnik je nakon serije dobrih rezultata na svom terenu izgubio od Veleža. Domaćima je malo što polazilo za nogom, i pobjeda gostiju je zaslužena. Dodatni motiv gostima bile su izjave domaćih uoči utakmice koje su im se obile o glavu.

Sarajevo -Željezničar 1:3

Veliki derbi odigran na Koševu zasluženo je pripao gostima. Domaćin je uspio povesti i to je sve što su učinili nogometaši Sarajeva, a sve ostalo otišlo je na stanu Željezničara koji je sasvim zasluženo slavio na gostovanju kod gradskog rivala. Susret je obilježio i veliki broj žutih i crvenih kartona, što dovoljno govori o žestini derbija.


Široki Brijeg -Zvijezda 09 4:0

Široki je na svom travnjaku deklasirao Zvijezdu koja je sve bliže i bliže ispadanju iz Premijer lige BiH. S druge strane Široki je ovom pobjedom najavio borbu za vrh ljestvice.


Sloboda-Tuzla City 1:1

Rezultatski miroljubivo završio je Gradski derbi u Tuzli, ali na terenu su frcale iskre. Sloboda je došla u vodstvo, ali je i ostala s igračem manje, što su gosti iskoristili da dođu do vrijednog boda,

Čelik -Borac 1;2

Borac je slavio u gostima kod Čelika koji tone sve dublje i dublje. Momčad Borca je s ovom pobjedom došla na samo tri boda od vodećeg dvojca i ravnopravno se uključuje u borbu za prvaka. Čelik će i dalje strepiti za opstanak i morat će se dobro pomučiti da izađe iz opasne zone,


Zrinjski-Mladost 1:1

Najveće iznenađenje kola dogodilo se u Mostaru gdje je Radnik uzeo bod blijedom Zrinjskom. Sukladno prikazanom gosti su zaslužili i sva tri boda, a Zrinjski će morati na veliki servis nakon slabih rezultata u posljednje vrijeme.

Rezultati by SofaScore