PL BiH: Plemići zasluženo na vrhu ljestvice

Zrinjski-Vitez
Prvih 7. kola natjecanja koje se igra po novom sustavu kaže nam da je smanjenje lige na 12. klubova pun pogodak. Smanjenjem lige došlo je do puno većeg kvaliteta, a i gledatelji se vraćaju na sradione širom BiH.

Ono što je do sada bilo nezamislivo postalo je realno, tako da danas bez ikakvih problema "mali" klubovi pobjeđuju "velike" bez obzira gdje se igraju utakmice.

Hit dosadašnjeg dijela prvenstva su Mladost DK i Krupa, dok su razočarenja Sarajevo, Željezničar i Široki Brijeg. Dva prva već su nakon nekoliko kola smijenili trenere, a nezadovoljstvo su pokazali i navijači Sarajeva koji su napali autobus sa svojim navijačima.

Na vrhu ljestvice je HŠK Zrinjski. Plemići su aktalni prvaci BiH, i krupnim koracima idu ka osvajanju novog naslova. Dugi niz godina Zrinsjki je najbolji i najorganiziraniji klub u BiH, a to konačno uviđaju i priznaju i bošnjački mediji koji su do sada u svim segmentima favorizirali sarajevske klubove.

Sloboda je i ove godine u vrhz, i danas jedino tuzlaci parirju Zrinjskom u borbi za vrh ljestvice. Radnik se i dalje bez obzira na silne promjene u igračkom, ali i trenerskom kadru vrlo dobro snalazi i nalazi se pri vrhu ljestvice. Pred Olimpicom, Metallegheom, Čelikom i Vitezom je borba za bijeg sa dna ljestvice, i očekuje nas zanimljiva sezona u PL BiH.

HERCEGOVINA.info