FOTOPioniri Zrinjskog pobjedom nad Veležom postali prvaci HNŽ-a!

Pioniri Zrinjskog prvaci!
Danas su u Vrapčičima snage odmjerili mlađi pioniri i pioniri Veleža i Zrinjskog u kojem su obje pobjede odnjeli mladi Plemići. PREDPIONIRI: Velež - Zrinjski 3:5

PIONIRI: Velež - Zrinjski 1:2

Prvo su na teren izašli predpioniri Veleža i Zrinjskog. Prvo poluvrijeme bolje otvara Velež te na poluvrijeme odlazi s prednošću od 3:1. Ipak u nastavku utakmice Plemići su odigrali odlično te uspjevaju preokrenuti rezultat i slaviti sa 3:5.

Druga utakmica odlučivala je o prvaku HNŽ-a. Odličnu i borbenu utakmicu pružili su Velež i Zrinjski koja je okupila veliki broj gledatelja. Velež je došao u prednost u 15.minuti iz kaznenog udarca. Ipak u nastavku utakmice Zrinjski uspjeva izjednačiti u 60-toj minuti. Do pobjede mladi Plemići dolaze u posljednoj minuti utakmice.

Ovim rezultatom pioniri Zrinjskog osvojili su titulu prvaka HNŽ-a. Čestitke pionirima Zrinjskog kao i njihovom treneru!

"Iskrene čestitke Zrinjskom na naslovu prvaka. Utakmica je bila odlična, ja sam ponosan na svoje momke kojima također čestitam na odličnoj sezoni!" - ističe trener Veleža Remetić.

"Čitavu sezonu smo se borili, dali smo sve od sebe. Čestitao bi svojim momcima na borbenosti, trudili smo se, a iskrene čestitke ekipi Zrinjskog na osvojenoj tituli!" - na kraju utakmice rekao nam je jedan od najboljih igrača Veleža Maid Mrgan.

HERCEGOVINA.info