FOTO  Pioniri Međugorja i Zrinjskog u finalu, Velež odbio nastupiti

NK Međugorje, NK Mostar, doigravanje, pioniri, FK Velež, HŠK Zrinjski
Pioniri Veleža nisu došli na pomoćno igralište stadiona pod Bijelim Brijegom, a u službenom dopisu iz mostarskog kluba naveli su da u doigravanju neće sudjelovati iz sigurnosnih razloga. Tako je Zrinjski izborio bez borbe nastup u finalu.

NK Mostar - NK Međugorje 7:8 (3:3)

Mostar: Marić, Sedlarik, J. Krtalić, Ivanković (od 67. Krstić), Mandarić (od 60. Beganović), Papac, Pervan, Martinović, Tomić, Prskalo (od 35. Ljubić, od 67. Zovko), Herceg.

Međugorje: Ivanković, D. Krtalić, Šetka, Ilić, Sivrić, F. Vasilj, Juričić, M. Vasilj, Bencun, Martinović (od 35. Elez) i Sušić.

Pioniri Međugorja i Mostara odigrali su kvalitetnu i uzbudljivu utakmicu u kojoj su više spretnosti i sreće imali pioniri Međugorja. Na poluvrijeme je Međugorje otišlo vodstvom od 1:0 golom Sušića. U nastavku je Mostar uspio preokrenuti rezultat preko Tomića u 38. minuti, te s dva gola Ljubića u 40. i 45. min.

Odlični Sušić smanjuje na 3:2 u 55. minuti, a na njegovu asistenciju Vasilj pogađa za konačnih 3:3.

Nakon pet serija jedanaesteraca rezultat je bio 4:4. Zovko, Papac, Pervan i Sedlavik bili su sigurni sa 11 metara za Mostar, dok su za Međugorje pogodili F. Vasilj, D. Krtalić, Juričić i Bencun. Vratar Mostara Marić obranio je udarac Marka Vasilja, dok je na drugoj strani Tomić zaustavio pokušaj Ivankovića. U šestoj seriji Krtalić je promašio cijela vrata, pa je Šetka sigurnim udarcem sa 11 metara donio Međugorju plasman u finale.