Pijani navijač nazvao policiju i zatražio razgovor sa Sir Alexom Fergusonom

24.01.2014

Alkoholizirani navijač Manchester Uniteda nazvao je u srijedu navečer britansku hitnu službu na broj 999 i zatražio razgovor sa Sir Alexom Fergusonom.

Incident se dogodio nakon što je United ispao u polufinalu Liga kupa od Sunderlanda čime je nastavljena očajna sezona pod vodstvom Davida Moyesa koji je prošlo ljeto naslijedio Fergusona. Nesretni navijač je vjerojatno želio zamoliti neuništivog Škota da se vrati na klupu ili da mu objasni kako će ''crveni vragovi'' izaći iz krize.

Zanimljivo, policija okruga Greater Manchester je potvrdila priču i pritom putem Facebooka poslala molbu navijačima nogometnih klubova.

'Jasno je da trenuci kad vaš omiljeni nogometni klub izgubi mogu biti tužni i deprimirajući, ali molimo vas da se sjetite da je broj 999 namijenjen isključivo hitnim slučajevima. Ako želite razgovarati sa Sir Alexom o nedavnim nogometnim rezultatima, predlažemo da pokušate izravno nazvati Manchester United jer ćete vjerojatno (ali ne i sigurno) imati veće šanse doći do njega', stoji u duhovitoj policijskoj objavi.

loading...