Petevu odbrojani dani, nasljednik novi 'menadžer engleskog tipa'

Ivajlo Petev
Jednostavno dobar dio sezone Dinamo ne igra dobro, a to je kulminiralo jučerašnjim porazom od Hajduka. Već se tijekom prijenosa moglo čuti kako se počinje „sapunjati daska" Ivajlu Petevu na klupi Dinama, a danas su te priče dobile i konkretan nastavak, piše germanijak.hr.

Naime, kako donosi Goal, Petev unatoč činjenici da je u veljači potpisao novi ugovor teško da će voditi momčadi i iduće sezone. Uprava Dinama je navodno odlučila da će Bugar biti tu do kraja sezone, osim ako ne doživi neki novi kiks prije zadnjeg kola i susreta s Rijekom, a da će onda klupu preuzeti sadašnji sportski direktor, Romeo Jozak!

Jozak je već dugi niz godina u klubu i dobro poznaje svlačionicu nad kojom ima autoritet. Tako bi po prokušanom receptu Zorana Mamića dobio ovlasti „menadžera engleskog tipa", a u Maksimiru se nadaju kako će i ovog puta takav potez dati rezultata.

Naravno, to je sve još uvijek u domeni špekulacija, ali povijest nas je naučila da kada se krene pisati o smjenama u Dinamu, do njih najčešće vrlo brzo i dođe.

Foto: Pixsell