Pero Stojkić: Neće ona nigdje!

HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Universitatea Cluj, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Gradski derbi, HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Legia Varšava, Legija Varšava, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, luka lovrić , HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, Stadion HŠK Zrinjski, Pero Stojkić, HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski

O pripremama, sutrašnjem turniru i očekivanjima od nastavka sezone porazgiovarali smo s kapetanom Plemića Perom Stojkićem.

Za početak kapetane reci nam kako teku pripreme?

"Pripreme teku po planu, sada smo trenutno u Makarskoj gdje smo odradili drugi dio priprema, a prije toga smo bili u Međugorju".

Ima li Makarska sve potrebne uvjete za pripreme?

"Sve je idealno samo što nam vremenski uvjeti nisu baš išli na ruku, ali odradilo se sve što se trebalo odraditi".

Navijače najviše zanima kako nadoknaditi odlazak Bilbije i Todorovića?

"Naravno da će nedostajati ta dva igrača. Znamo da su oni bili nositelji igre Zrinjskog, ali to je nogomet bez svakog se može i mora".

Kao kapetan i igrač koji je najviše u Zrinjskom najbolje osjetiš i stanje u svlačionici. Pa po tebi jesu li se novi igrači uklopili u sastav?

"Da tu su neki novi igrači koji se polako uklapaju u koncepciju igre, a na njima je da svojim radom izbore mjesto u ekipi".

Vidimo da je i dosta mladih među Plemićima. Što im ti kao kapetan možeš savjetovati?

"Isto je s mladim igračima koji su s nama. On svi imaju određene kvalitete, ali trebaju još puno raditi kako bi se izborili za svoje pozicije".

Sutra je u Gabeli turnir Andrija Anković. Što Zrinjski očekuje od tog turnira?

"Da kao što ste rekli sutra nas očekuje turnir u Gabeli. Vidjet ćemo kako će to izgledati pošto nam je to tek druga utakmica na pripremama".

Iz klubu su najavili da će nastup u Gabeli dati odgovor treba li se Zrinjski pojačavati. Kakvo je tvoje mišljenje o toj temi?

"Turnir u Gabeli će struci i ljudima u klubu dati određene informacije, kao i nama samim igračima o stanju u momčadi".

Nakon svega kreće lov na FK Sarajevo. Mogu li Plemići do četvrte uzastopne titule?

"Naravno da možemo do titule jer zaostajemo samo 5 bodova. Još je puno utakmica u igri. Na nama je da se što bolje spremimo, i nadam se da ćemo proći bez ozljeda koje su nas pratile prvu polu sezonu.. Titula? Mislim da NEĆE ONA NIGDJE"!

HERCEGOVINA.info