Paolo Autuori trener Ludogoreca: Protiv Zrinjskog ništa ne mijenjam

trener ludogoreca

Kriza je očito "uhvatila" oba kluba pa se tako kod navijača i simpatizera oba kluba nadaju da će upravo njihov klub "izaći" iz krize.

Ludogorec ekipa koju vodi Brazilac Paolo Autuori je na posljednje četiri utakmice postigla samo jedan gol, ima dva remija i dva poraza. Nakon šokantne eliminacije od Vidija u Ligi prvaka, Ludogorec je razočarao domaćim porazom od Lokomotive Plovdiv rezultatom 1:0 u domaćem prvenstvu.

Međutim, Ludogorec je jednostavno stalo. Nogometaši ovog tima po utakmici stvore 10-15 prilika, nekad i više, ali lopta neće, pa neće u gol. Kod Zrinjskog se također mogu nabrojati prilike, ali napadači Plemića očito još "spavaju".

"U posljednje vrijeme mnogo promašujemo. Izgubili smo od Lokomotiva, a isto nam se desilo i protiv Etera i Vidija. Kako to da objasnim? Ne znam. Igrači poštuju sve što se dogovorimo, ali golova nema", rekao je Autuori.

"Moramo biti mnogo precizniji u završnici, nogomet je takav da se promašaji kažnjavaju. Ispravit ćemo neke stvari i pokazati svoje pravo lice, nadam se već protiv Zrinjskog. Neću ništa mijenjati pred taj meč. Igramo dobar nogomet, znam to, tako da se ne brinem. Doći će rezultati".

Utakmica Ludogoreca i Zrinjskog igra se u četvrtak s početkom u 19:00, a večeras u 18:30 svoju presicu prije puta u Bugarsku održat će i Ante Miše šef struke Plemića.