Pa, to nije moguće? Ovo je nova svinjarija hrvatskog nogometa!

šuker

Na sjednici neće nazočiti službeno prvi čovjek hrvatskog nogometa Davor Šuker. Razlog, predsjednik HNS-a je na putu, te će se vratiti tek oko 10. prosinca.

Umjesto njega, na sjednici će nazočiti izvršni predsjednik Damir Vrbanović i prvi dopredsjednik Zdravko Mamić, a tu će biti još i Damir Mišković, Ante Vučemilović, Davor Ivić, Robert Markulin, Korado Soldatić, Đuro Bukvić, Ante Kulušić, Božo Galić, Dubravko Galović, Nenad Horvatić, Marijan Kustić, Drago Lucić, Stjepan Merkaš, Slavko Prišćan i Alojzije Šupraha.

Izvanredna sjednica, kako piše Gol.hr trebala bi završiti oko 13 sati kada bi se čelni ljudi Hrvatskog nogometnog saveza trebali obratiti novinarima, i hrvatsku javnost obavijestiti o donesenim odlukama.

Podsjetimo, Hajduk je prošle subote odlučio bojkotirati derbi protiv Dinama, zbog toga što je dijelu torcidaša bio zabranjen ulaz na stadion Maksimir. Ogorčeni tim potezom, splitski bijeli su se solidarizirali s navijačima i napravili presedan u hrvatskom nogometu. Tako po prvi puta u povijesti jedna momčad nije izašla na travnjak odigrati utakmicu.

sportski.net