Ovo smo čekali! Luka Modrić doznao sjajne vijesti

zlatna lopta, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Novak Đoković, Luka Modrić, inter, luka modrć, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, luka modrć, Real Madrid, Luka Modrić, Hrvatska, Luka Modrić, Hrvatska, Real Madrid, Luka Modrić, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (34) oporavio se od ozljede bedrenog mišića zbog koje je propustio dvije posljednje utakmice Real Madrida, protiv Mallorce i Galatasaraya, pa bi se na teren trebao vratiti za sedam dana kada je na rasporedu iduća utakmica protiv Leganesa, piše HINA

Modrić je srijedu trenirao sa suigračima u klupskom sportskom centru na sjeveru Madrida, izvijestio je Real Madrid nakon treninga zatvorenog za medije i javnost.

To mu je bio prvi trening s momčadi od kada je 13. listopada primio udarac u bedro desne noge tijekom utakmice Walesa i Hrvatske.

Modrić je od tada propustio prvenstveni poraz od 0-1 na Mallorci te u utorak pobjedu od 1-0 protiv Galatasaraya u Istanbulu.


Real Madrid je iduću utakmicu trebao igrati u subotu kod Barcelone, no najveći španjolski derbi je zbog prosvjeda u Kataloniji premješten na 18. prosinca.

Drugoplasirana momčad španjolskog prvenstva će tako iduću utakmicu igrati za tjedan dana, u srijedu na svom Santiago Bernabéu, protiv susjeda iz predgrađa Leganes. Modrić bi se na teren trebao vratiti u tom susretu.

 

Ovo mu je bila druga ozljeda ove sezone pa je od mogućih 12 utakmica za Real Madrid nastupio u njih pet, što mu je najteže otvaranje sezone od kada je obukao bijeli dres 2012. godine. Samo je jednu utakmicu, protiv Club Bruggea, odigrao svih 90 minuta.

Nikada u Madridu nije propustio toliko susreta na samom početku sezone. Godine 2016. je u početnih 12 utakmica nastupio u njih sedam, premda je kasnije pauzirao još neko vrijeme zbog ozlijeđenog koljena.

Tijekom 246 odigranih minuta ove sezone zabio je jedan gol, a upisao je i jednu asistenciju.