Ovo je sastav Hrvatske u ključnoj utakmici za Euro

zlatko dalić, Hrvatska, vatreni Hrvatska, Vatreni, zlatko dalić, Livno, Izvršni odborHNS, HNS, zlatko dalić, zlatko dalić, vatreni Hrvatska, Hrvatska vatreni, Vatreni, zlatko dalić, zlatko dalić, luka modrć, Ivan Rakitić, zlatko dalić, Vatreni, vatreni Hrvatska, Hrvatska vatreni, Hrvatska zemlja, slovačka

Hrvatska reprezentacija u subotu od 20:45 na Rujevici igra protiv Slovačke u ključnoj utakmici za plasman na Euro.

Viceprvacima svijeta će biti dovoljan i bod, ali momčad Zlatka Dalića je favorit i najavljuje da će krenuti po pobjedu od prve minute, piše index.hr.

Dalić se morao suočiti s problemima sa sastavom prije okupljanja. Zbog kartona su otpali Domagoj Vida i Dejan Lovren, Andrej Kramarić je otkazao zbog problema s koljenom, a Ivan Rakitić je u zadnji čas otpao zbog ozljede.

Zlatko Dalić je tako aktivirao dva pretpoziva i pozvao Roga i Juranovića. Na treningu u četvrtak Dalić je podijelio momčad, a u prvih 11 zaigrali su Livaković - Jedvaj, Ćaleta Car, Perić, Barišić - Brozović, Modrić, Vlašić - Perišić, Rebić, Petković.

Takav sastav bi vrlo vjerojatno trebao krenuti sutra od prve minute, jedino ako u zadnji čas netko ne otpadne zbog ozljede nakon zadnjeg treninga.