FOTO/VIDEO  'Ovo će uvijek biti tvoj dom. Hvala ti kapetane'

Njemačka liga, Njemačka liga, Ivan Rakitić, Vatreni, Vedran Ćorluka, Ivan Rakitić, Sevilla, Atletico Madrid, Ivan Rakitić, Manchester United, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, Hrvatska, SP Brazil, Ivan Rakitić, Hrvatska, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, Sevilla, Hrvatska zemlja, italija, problemi, Niko Kovač, Ivan Rakitić
Sa svojom je Barcelonom u subotu navečer gostovao kod Seville, kluba u kojem je igrao tri i pol godine, čiji je bio kapetan i s kojim je lani osvojio Europsku ligu.Sevilla je na svome stadionu Sanchez Pizjuan nadoknadila dva gola zaostatka i na kraju odigrala neodlučeno 2:2 protiv favorizirane Barcelone. Pomogla je time i Real Madridu koji je smanjio zaostatak u španjolskom prvenstvu za vodećim Kataloncima na samo dva boda.

Ispuštena prednost vjerojatno je malo pokvarila raspoloženje Rakitiću, ali u sjećanju će mu sigurno zauvijek ostati topao doček koji su mu priredili navijači u glavnom andaluzijskom gradu. Već na početku su ga nagradili ovacijama, a pravi je spektakl nastao nakon posljednjeg sučevog zvižduka kada je Rakitić otrčao do tribine na kojoj je smještena skupina najvjernijih Sevillinih navijača Biris Norte.

Emotivni veznjak poklonio je navijačima dres i kopačke, kao znak zahvalnosti za transparent koji je cijelo vrijeme bio izvješen na tribini, a na kojem je pisalo: 'Ovo će uvijek biti tvoj dom. Hvala ti kapetane'.