Ovdje možete pratiti prijenos derbija Posušje - Klis, sponzor HT Eronet

jure glavina, Posušje, klis, Posušje, klis, prijenos, Posušje, klis, Posušje, klis

Ljubitelji nogometa u Hercegovini sa zanimanjem iščekuju nedjelju i veliki derbi Druge lige FBiH, skupina jug između Posušja i Klisa koji se igra na Mokrom Docu. 

"U dobroj smo formi, što pokazuje naš skor od 11 pobjeda te po jednog neriješenog rezultata i poraza. U posljednje vrijeme smo uvezali dobre rezultate.

Očekivao sam da će u nedjeljnoj utakmici biti riješeno pitanje jesenjeg prvaka. Ekipu Posušje poznajemo dobro, njihovu igru također, a poznajem i njihovog trenera (Leo Slišković, op.a.). Zajedno smo bili na polaganju za UEFA-inu C trenersku licencu i mogu reći da se radi o veoma dobrom čovjeku i stručnjaku. U Posušje nećemo ići da se branimo, jer želimo titulu jesenjeg prvaka, koja bi bila prva u našoj povijesti.

Posušje,klis,prijenos

Trebamo obratiti pažnju na nekoliko njihovih igrača, posebno Glavinu, Landeku i Begića. Kompletni smo i očekujemo dobru utakmicu, uz nadu da vrijeme neće biti loše.

NK Ljubuški zaista ima dobru ekipu i vidjet ćemo kako će se držati do kraja sezone. Bodova razlika nije tako izražena, dok je njihova prednost što im na proljeće gostujemo i mi i Posušje. Bit će neizvjesno do samog kraja", kazao je za Dnevni list trener Klisa, Nedim Kudra. 

Portal Hercegovina.info u suradnji s HT Eronetom realizira direktni prijenos susreta Posušje - Klis koji se igra u nedjelju s početkom u 13.30 sati.

https://www.youtube.com/watch?v=EGCw-5-SjMQ