FOTO  Otvorena studentska malonogometna liga Sveučilišta u Mostaru

Sveučilišna malonogometna liga, Mostar
U organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, danas je u Arena Sport centru otvorena još jedna malonogometna liga. Sam čin otvaranja predvodio je najbolji vratar Premijer futsal lige BiH Stanislav Galić, koji je puštanjem lopte u igru započeo odbrojavanje ovogodišnjih natjecanja.
Igru su ove godine otvorile dvije ekipe, ona Pravnog i Filozofskog fakulteta, gdje je rezultat išao u korist pravnicima koji su bili bolji s rezultatom 4:1. Za njima su snage odmjerili Građevinski fakultet i Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike s rezultatom 3:0. Treća utakmica koja je odigrana na otvaranju bila je između Agronomskog-prehrambeno tehnološkog Fakulteta i Fakulteta Zdravstvenih studija, koja je završila rezultatom 5:2.
Sve ljubitelje ovoga sporta, ali i sve rekreativce pozivamo da se pridruže ovogodišnjoj ligi, te svojim prisustvom podrže sve ekipe Sveučilišta. Priliku za to imate svakog utorka i četvrtka od 10:30 do 14:00 u Arena Centru, kada će na rasporedu biti po tri utakmice natjecanja.
Više informacija o radu studentskoga zbora možete pronaći na službenoj stranici:
www.studentskizbor.ba