Otvoren Aluminijev malonogometni turnir

Odigrana su dva malonogometna susreta, u prvomu je pobjedu s 2:0 nad sastavom GOS-a izvojevala momčad Elektroliza Održavanje, dok su u drugomu slavili nogometaši Anoda, oštro odmjerivši snage i svladavši Elektrolizu B, ishodom 2:1.

Tijekom sljedeća tri tjedna, snage će međusobno odmjeravati ukupno jedanaest sastava, podijeljenih u dvije skupine, a prijavljenih pod nazivima: Anode, Anode Peć, Elektroliza B, Elektroliza C, Elektroliza D, Elektroliza Održavanje, GOS, Ljevaonica, Osiguranje, Tovari (Skladište) i Transport. Osim za pobjedničke pokale, koji će trima prvoplasiranim momčadima biti dodijeljeni na dan završnice turnira, sudionici se tradicionalno natječu i za nagrade za najboljega igrača, strijelca i vratara turnira te za najbolji fairplay sastav.

Snažnu je potporu organizaciji turnira i ove godine pružila Uprava Aluminija te su se sudionicima, na simboličnomu činu otvorenja prvoga susreta, zajednički obratili direktor Društva Ivo Bradvica i predsjednik NSZ-a Aluminija Stanko Skender, pozvavši na pošteno športsko natjecanje.