Otkrili tajnu Cristiana Ronalda

Foto: Real Madrid
...ima kost viška u gležnju, piše u knjizi "CR7 - The Secrets of the Machine". Taj sindrom ima 10 posto svjetske populacije

U knjizi "CR7 - The Secrets of the Machine", koju je napisao Luis Miguel Pereira, objavili su kako portugalski napadač Real Madrida možda ima prednost u odnosu na ostale svjetske igrače. Ronaldo ima sindrom koji ima 10 posto svjetske populacije.
Portugalac ima kost viška u gležnju, a to su liječnici otkrili slučajno. Prije pet godina Cristiano Ronaldo je igrao za Real Madrid protiv Marseillea. Ozlijedio se i morao je na pregled. Tada je otkriveno kako Ronaldo ima ovaj sindrom.

Portugalac puca slobodnjake na poseban način. Lopta često leti nevjerojatnom putanjom što stvara velike probleme golmanima. Kost viška u gležnju možda pomaže Ronaldu u netipičnom izvođenju slobodnjaka kojim izluđuje golmane.
U knjizi su otkrili i detalje Ronaldove zaluđenosti fizičkom spremom. Dok je još bio u Sportingu Portugalac je sa suigračem bio u teretani negdje oko ponoći.

Čuvar ih je pronašao kako treniraju.
- Objasnio sam mu da ne smije pretjerivati jer bi to moglo biti opasno za njegovo zdravlje - rekao je jedan od Ronaldovih trenera u omladinskom pogonu.

24sata.hr