Osma večer malonogometnog Božićno-Novogodišnjeg turnira u Čapljini

13.12.2014
1/5

Osme večeri turnira u Čapljini na rasporedu su bile tri utakmice u kojima su strijelci bili iznimno raspoloženi a prikazana je i dosta atraktivna i borbena igra na parketu čapljinske sportske dvorane.

U prvoj utakmici večeri sastale su se momčadi Restoran TENIS CENTAR Mostar i AMAGAL Gorica-Grude. Rezultatom 5:2 na kraju je slavila momčad AMAGALA za koju su pogotke postigli Alpeza(3), Biloš i Parađik. Za momčad Restoran TENIS CENTAR oba pogotka postigao je Vlahić-Puljić.

U drugoj utakmici večeri momčad OPTIKA BEVANDA Mostar je s uvjerljivih 6:0 slavila protiv mlade momčadi MARKET PLUS Čapljina. Pogotke su postigli Marin Suton(2), Ivan Ivanković(2), Ivan Knezović i Josip Bošković.

U trećoj utakmici večeri viđena je prava golijada. Rezultatom 12:3 momčad MZ OKLAJI Š.Brijeg je slavila protiv momčadi VASKE BENZ Ljuti Dolac koja je, zanimljivo je, od samog početka utakmice igrala s opcijom "vratar-igrač" zbog čega su čak sedam pogodaka primili "od gola do gola". Za MZ OKLAJI pogotke su postigli Zovko(5), Šimić(3), Kvesić(2) i Bošnjak(2). Za VASKE BENZ pogodili su Miličević, Damjanović i Kvesić.

loading...