Osim: Sarajevo nam je jedini pravi konkurent u borbi za titulu

Momčad Amara Osima u Sarajevu će započeti pripreme za obranu prošlogodišnje titule, ali za razliku od jesenskog dijela prvenstva, bit će slabiji za Mirsada Bešliju, koji je odlučio završiti aktivnu karijeru i Zajka Zebu, koji je potpisao za Split.

Nakon priprema u sarajevu ''Željo'' će nastaviti pripreme u Međugorju, a zatim u Rovinju. Igrači aktualnog prvaka s nestrpljenjem isčekuju nastavak sezone, a slijedi im težak period fizičke pripreme.

Na danas održanoj konferenciji za medije, Osim je naglasio da je zadovoljan dosadašnjim učinkom momčadi, ali da u nastavku prvenstva očekuje više. Osim je najavio produženje ugovora s nekim igračima, a ne vjeruje da će dovoditi nove, osim Obućine koji je iz Austrije već stigao na pripreme u Sarajevo.

Osim je kazao da će u pripremnom periodu pružiti priliku za dokazivanje mladim igračima koji prethodno nisu imali priliku za to.

''Moramo proizvoditi igrače, a na njima je da se dokažu. Ako uspiju ponudit ćemo im ugovore. Isto važi i za rezervne igrače koji se, također, moraju dokazivati. Igrači bolje igraju kada je konkurencija jača'', istaknuo je on.

Dodao je da jedinog pravog konkurenta u borbi za titulu vidi u FK Sarajevo, ali da će čestitati i svakoj drugoj momčadi koja ih uspije prestići na ljestvici do kraja prvenstva.

Fena