Osijekovo čudo šokiralo Nizozemce: Sramota! Moramo prodavati da izbjegnemo dugove

PSV, NK Osijek, NK Osijek, PSV
Nizozemci naravno nisu očekivali ovakav rasplet, a ispadanja PSV-a od Osijeka za njih je sramotno, priča nam kolega s nizozemskog Goala Stan van den Steenhoven.

"Nakon što prošle sezone nisu uzeli naslov, ovo je trebala biti sezona oživljenja. No, europski neuspjeh ne pomaže u tome. Štoviše, prvi put nakon 44 godine neće sudjelovati u europskim natjecanjima. Pa oni su u sezoni 2015./16. igrali osminu finala Lige prvaka, tako da navijači nisu naviknuti na ovo", priča nam Van den Steenhoven te otkriva kako će PSV zbog ispadanja od Osijeka morati prodati igrača kako bi izbjegao dugove.

"PSV mora prodati jednog igrača kako da ne bi imao prevelike dugove nakon ove sezone. Veznjak Davy Pröpper je kandidat broj jedan, no klub to neće potvrditi."

PSV se sada okreće novoj sezoni nizozemskog prvenstva koju otvaraju domaćom utakmicom protiv AZ Alkmaara 12. kolovoza. Također, pokušat će do kraja prijelaznog roka kupiti lijevog beka, koji bi trebao naslijediti Jetra Willemsa koji je otišao u kod Kovača u Eintrach.

Goal.com