Prijeti im 60 dana zatvora: U Srbiji uhićeni navijači Hajduka koji su pokrali i išarali benzinsku pumpu

Torcida, privedeni navijači, torcidaši , srbijanska policija, Hajduk

Policija je presrela oko 400 najvijača Hajduka po povratku iz Bugarske, a one koje sumnjiče za krađu i vandalizam na benzinskoj pumpi priveli su u policijsku stanicu u Nišu, pišu srpski mediji.

Više od dvije stotina navijača splitskog Hajduka pokralo je gotovo cijeli asortiman u prodavaonici na benzinskoj pumpi u Srbiji, ostavili su za sobom pustoš i - išarane ustaške simbole. Privedeni navijači uputit će se prekršajnim sucima.

Srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da su pripadnici MUP-a na autocesti zaustavili više od 400 hrvatskih navijača kod kojih su pronašli veću količinu drvenih i metalnih palica, nekoliko sjekira i baklji te manju količinu narkotika.

Kod nekih navijača pronađena je i roba koju su ukrali na benzinskoj pumpi, odnosno cigarete, piće i igračke s markicama Republike Srbije. "Zbog divljanja na benzinskoj pumpi sucu za prekršaje bit će privedeno 28 navijača zbog izvršenog prekršaja nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi, za šta je zapriječena zatvorska kazna od 30 do 60 dana", rekao je Stefanović.

 

dnevnik.hr