FOTO  Oni su Zrinjski i oni su ostavili zadnji kap znoja za sveti dres koji nose

Stadion HŠK Zrinjski, juniori HŠK Zrinjski
Oni su Zrinjski. Oni su danas iz daljeg natjecanja izbacili klub s puno većim proračunom i s nemjerljivo boljim uvjetima za igranje i treniranje. Oni su danas prolili zadnju kap znoja za dres koji nose i oni su ponos Mostara i Hercegovine. U najavi utakmice smo napisali da poznajući ove mladiće za njih nema nikakvih kalkulacija, i nije ih bilo, te su i kada su vodili 2:0 igrali kao da je 0:0.

Oni danas nakon utakmice neće pobrati nikakve nagrade i premije. Za njih je premija osmijeh na licu nakon velike pobjede protiv velikog protivnika. Oni su često i zanemareni zbog igrača koji prolaze kroz Zrinjski ne ostavivši u njemu nikakav pozitivan trag.
 
Možda je ovo danas početak neke nove ere u kojoj će u budućnosti za Zrinjski igrati oni koji ga vole i kojima je kao što smo danas napisali Zrinjski život i više od toga. Ova pobjeda danas je za one koji su uvijek vjerovali u njih, a posebno za šefa škole Dragana Perića bez koga sve ovo danas ne bi bilo moguće.
 
U jednom od prošlih članaka napisali smo citiramo: "Mostar i navijači Zrinjskog ne trpe prosjek. Ili jesi ili nisi. Ako jesi nosi dres s lentom i gini za njega. Ako se tada i izgubi igračima nitko ništa neće zamjeriti. Ako nisi i nije ti mjesto u Zrinjskom..." Pouka ove priče je da ovi momci jesu i bit će Zrinjski do kraja.