FOTO  Omladinska Premijer liga: Pobjede kadeta i juniora Širokog Brijega

NK Široki Brijeg, FK Olimpic, Omladinska liga

KADETI: Široki Brijeg - Olimpic 5:1

Široki Brijeg: Brkić, Žilić, Petrović, Radić, Šaravanja, Zovko, Miličević, Ćorluka, Šudić, Marić, Ljubić. Još su igrali: Lončar, Čović, Vrdoljak, Prekpaljaj.

Olimpic: Mičić, Močević, Ćosović, Jašarević, Drijenčić, Ćorović, Ferizović, Vehabović, Tahiri, Darčević, Aganspahić. Još su igrali: Ljuca, Dželo, Hadžić, Mekić, Inajetović.

Kadeti Širokog nastavljaju pružati odlične igre koje prate uvjerljivi rezultati. Ovog puta nastradao je Olimpic sa 5:1. Utakmica je riješena u 10 minuta drugog poluvremena kada je Široki postigao tri gola. Strijelci za Široki bili su Marić koji je bio neuhvatljiv za gostujuću obranu i postigao je 3 gola, Šaravanja i Ćorluka, dok su gosti smanjili preko Aganspahića.
Na listi strijelaca kadetske lige vodi Marić sa 17 golova, ispred Ćorluke sa 15.

JUNIORI: Široki Brijeg - Olimpic 3:1

Široki Brijeg: Zovko, Ćuže, Kukavica, Špikić, Marković, Odak, Kovačić, Kožulj, Karačić, Buhač, Barišić. Još su igrali: Miličević, Božić, Sušić.

Olimpic: Kofrc, Šahić, Gigović, Mujezinović, Tahmaz, Buljubašić, Kadrić, Kačar, Merajić, Džaferović, Hadžić. Još su igrali: Kavazić, Rakanović, Efendić, Fazlagić.

U derbiju juniorske lige Široki je savladao vodećeg na tablici Olimpica sa 3:1. Domaći su poveli u 31.min kada je pogodio Ćuže. Pet minuta kasnije Široki povećava prednost preko Barišića, a najveće zasluge pripadaju Karačiću koji je odlično probio po boku i nabacio, te je ujedno bio i najbolji igrač na terenu. U drugom poluvremenu Buhač pogađa za 3:0, a gosti su smanjili rezultat odličim udarcem Buljubašića.
Na kraju potpuno zaslužena pobjeda Širokog koji se ovom pobjedom uključio u borbu za naslov prvaka juniorske omladinske lige.

hercegovina.info