FOTO  Omladinska premijer liga BiH: Čelik – Široki Brijeg

NK Široki Brijeg, NK Čelik, Omladinska liga

KADETI: Čelik - Široki Brijeg 1:4

U utakmici kadeta od početka susreta Široki je preuzeo terensku inicijativu i u početnim minutama propustio je par prilika. Ipak do vodstva su došli u 20. minuti pogotkom Marića sa bijele točke. Na 0:2 povisio je Skoko preciznim udarcem sa vrha šesnaesterca u 26.minuti. Do kraja poluvremena pogodio je i Čorluka nakon centaršuta Petrovića.

U 49.min dosuđen je jedanaesterac za domaćine, ali Brkić odlično brani udarac Garanovića. Ipak par minuta kasnije domaćin smanjuje preko Đulića, da bi konačan rezultat postavio Marić svojim drugim golom na utakmici u 70.minuti.

JUNIORI: Čelik - Široki Brijeg 1:1

U drugoj utakmici Čelik je bio bolji prvo poluvrijeme i propustio je par poluprilika. Ipak najveću šansu imao je Široki, nakon što je Kovačić odlično prošao po boku i nabacio, a udarac Barišića sa par metara brani Čurić.

Drugo poluvrijeme puno bolja igra Širokog, ali ipak domaćin dolazi do vodstva u 60.minuti iz jedanaesterca. Izjednačenje je također došlo s bijele točke u 75.minuti kada pogađa Barišić. Do kraja utakmice Široki je pokušavao doći do sva tri boda, a najbolju priliku imao je u zadnjim minutama kada udarac Buhača brani Čurić.