FOTO  OMLADINSKA LIGA: Kadeti Širokog slavili u Sarajevu, poraz juniora

KADETI: SARAJEVO - ŠIROKI BRIJEG 1:2

Kadeti Širokog u derbiju kadetske omladinske lige savladali su izravnog konkureta u borbi za naslov prvaka sa 2:1. Sarajevo je bolje otvorilo susret te je na početku susreta povelo sa 1:0. Ipak do kraja poluvremena mladi Širokobriježani uspjevaju preokrenuti rezultat pogocima Ćorluke i Marića. Drugo poluvrijeme Sarajevo je dominiralo ali su se nogometaši Širokog uspjeli obraniti i ubilježiti važnu pobjedu. Trenutno se nalaze na 2.mjestu sa bodom zaostatka za Zrinjskim.

JUNIORI: SARAJEVO - ŠIROKI BRIJEG 2:0

Na juniore Širokog očito je ostavilo traga igranje finala kupa u srijedu, umorni nisu uspjeli parirati raspoloženim domaćim nogometašima koji su dominirali tijekom cijelog susreta i ipak zasluženo pobjedili sa 2:0.
Sarajevo je povelo odmah na početku utakmice iz dvojbenog penala jer se prekršaj dogodio izvan šesnaesterca. U drugom poluvremenu dva puta je povlačenjem za dres u kaznenom prostoru Sarajeva zaustavljen napadač Širokog Sušić, no sudac nije pokazao na bijelu točku. Unatoč porazu, juniori Širokog Brijega zadržali su vodstvo na tablici s 52 boda ispred Olimpica sa 50.

hercegovina.info