FOTO  Omladinska liga Jug: Pobjede kadeta i juniora HNK Stolac protiv Drinovaca

HNK Stolac, hnk drinovci, omladinska liga jug

KADETI: STOLAC - DRINOVCI 4:1

Stolac: Goluža, Katić, Bebek, Krmek, Buzaljko, Marić, Čolić, Marković, Katičić, Rosić, Perić R. Još su igrali: Butigan, Vučina, Soldo, Raič, Čoko.

Drinovci: Roso, Aničić, Biško, Gadže, Žulj, Radić, Kurtović, Vlašić, Jurić, Mitar, Glavaš

Od početka utakmice Stolac je preuzeo kontrolu na terenu, iako najveću šansu u prvom poluvremenu imali su gosti kada se Jurić našao sam pred golmanom Stoca, ali Goluža sjajno brani njegov udarac. Ipak domaćin dolazi u vodstvo u 37.minuti kada iz slobodnog udarca pogađa Renato Perić.
U drugom poluvremenu Renato Perić postiže još dva gola u 52. i 58.minuti. Na 4:0 povećava Soldo u 62 minuti. Ipak gosti su ublažili poraz deset minuta prije kraja kada Kurtović odlično proigrava Biška koji izlazi sam pred golmana i pogađa za konačnih 4:1.

JUNIORI: STOLAC - DRINOVCI 3:0

Stolac: Raguž, Mišić, Subašić, Vujinović, Šutalo, Čoko, Akrapović, Bošković, Markić, Antunović, Perić. Još su igrali: Raič, Moro.

Drinovci: Kurtović, Pandžić, Pejić, Vukoja, Petrić, Grubešić, Gadže, Čuljak, Aničić V., Marić, Aničić A.

U utakmici juniora, Stolac dolazi u vodstvo već u 9 minuti kada pogađa Antunović. Nakon toga nizale su se šanse pred golom Drinovaca, ali rasploženi gostujući golman Kurtović u par situacija uspio je spriječiti sigurne pogotke Stoca.
Ipak u 35.min najbolji strijelac juniorske omladinske lige Markić povećava na 2:0. Do kraja utakmice Stolac postiže i treći pogodak preko Šutala u 52.minuti.
Ovim rezultatom juniori Stoca preuzeli su vodeću poziciju na ljestvici omladinske lige jug.

hercegovina.info