FOTO  Omladinska liga Jug: FK Igman – HNK Branitelj Mostar

Kadeti Branitelja uspjeli su preokrenuti rezultat u drugom poluvremenu i slaviti sa 4:2 u Konjicu. Domaćin je otišao na poluvrijeme sa prednošću od 2:1. Strijelci za Igman bili su Ramić u 4.min i Pajić u 23.min., a za Branitelj Puljić u 9.min. U nastavku bolja igra Branitelja i preokret. Mlikota izjednačava u 60.min, a zasluženu pobjedu Branitelju donosi kapetan Miličević sa svoja dva gola u 75. i 78.minuti.

I druga utakmica bila je uzbudljiva u kojoj su također juniori Branitelja preokrenuli rezultat i došli do pobjede. Svi golovi pali su u drugom poluvremenu. Igman je došao u vodstvo u 60.min kada pogađa Maleša. Samo dvije minute kasnije Stojanović donosi izjednačenje. Domaćin ponovo dolazi u vodstvo kada pogađa Edin Potur u 65.min. Preokret i pobjedu gostima sa dva gola donosi odlični Alilović u 68. i 82.minuti.

KADETI: Igman - Branitelj 2:4

Igman: Vrače, Pirija, Potur, Graho, Pajić, Macić, Kozić E., Fišić, Kudra, Pervan, Ramić, Nikšić

Branitelj: Markić, Isaković, Miletić, Puljić, Miličević, Totić, Stojanović, Tole, Šekerija, Vezić, Mlikota. Još su igrali: Vukoja, Vučić

JUNIORI: Igman - Branitelj 2:3

Igman: Balić, Sokolović, Kozić V., Jamaković, Mujak, Miljević, Maleša, Abdelrasol, Gostevčić, Bubalo, Potur E. Još su igrali: Potur A., Nuhić.

Branitelj: Rogić, Vukoja, Grđan, Stojanović, Čović, Čolak, Lukić, Cvitanović, Alilović, Kolobara, Knezović A. Još su igrali: Kusturica, Knezović D.

hercegovina.info