Oliver Petrak: U Krupi nas ovog puta zanima samo pobjeda

Oliver Petrak

Zrinjski posljednjih pet kola sezone dočekuje s bodom zaostatka za vodećim Željezničarom, a prva sljedeća prepreka na putu do rekordne pete titule čeka ga u Krupi na Vrbasu, gdje je jesenas odigrao jednu od najtežih utakmica sezone. Pa ipak, usprkos vrlo zahtjevnoj situaciji, radišni veznjak Plemića Oliver Petrak uvjeren je u uspjeh, piše dnevni-list.ba.

- Imali smo dobru šansu pobijediti u Tuzli, ali lopta jednostavno nije htjela u gol, prisjetio se Petrak prethodnog kola i onih 0:0 s Tušnja te pogledao prema Krupi i Željezničaru, vezanim gostovanjima koja čekaju Plemiće.

- Realizaciju treba podići na višu razinu, ali generalno nema straha..., četiri utakmice nismo primili gol, a vjerujem da smo dovoljno kvalitetni slaviti protiv Krupe, što nam je uostalom jedini prihvatljiv rezultat. Još je puno bodova u igri, uvjeren sam da do derbija sa Željom možemo ostvariti još jednu pobjedu, možda ih i prestići.

Krupa? Protivnik je to koji je samo plasmanom u Ligu za prvaka pokazao koliko je vrijedan respekta.

- Ne znam nadaju li se oni još Europi ili ne, ali sigurno je da su dosta neugodni, posebno na svojoj umjetnoj travi. Dobro se sjećam našeg prethodnog gostovanja u Krupu na Vrbasu, nije bilo nimalo lako. Generalno, i Krupa i Radnik i Sloboda mogu nam nanijeti štetu, jer se svi oni nadaju četvrtom mjestu koje može odvesti u Europu.

Petrak bi si i nadolazećeg vikenda trebao naći u sastavu, no otkako je Blaž Slišković na klupi, startnu postavu teško je predvidjeti..., pa i samim igračima.

- Trener apsolutno radi najbolje za interes ekipe, jer jedino on može osjetiti kako koji od nas diše. Ima nas zaista puno, a tko god zaigra, zaslužio je.

Ono što je sigurno, u Krupi neće biti trojice - kartoniranog Matije Kataneca te ozlijeđenih Pere Stojkića i Ivana Peke, a upitan je nastup Zvonimira Blaića. To teško da će pomoći borbi za naslov, ali Petrak i društvo znaju da sada nema posustajanja...

- Željo se možda potroši od Kupa, vidjet ćemo. Sigurno je da pratimo jedni druge, a raduje me uvjerenje da smo mi i dalje najkvalitetnija momčad..., s tim da ne pobjeđuje uvijek najbolji, ali dat ćemo od sebe da tako bude.